19 Decembrie, 2018 la 11:24

 THE EUROPEAN XMAS COMMERCIAL

About the project

Project members xmas

Școala noastră este partener în  proiectul eTwinning, “The European Xmas Commercial”, care se derulează in intervalul noiembrie- decembrie 2018, cu școli din Europa.

 Echipa de proiect este format din 27 elevi din clasa a X-a G,  coordonați de prof. Ciobanu Loredana. Ei au lucrat în echipe pentru realizarea unor materiale de prezentare  a Crăciunului din perspective diferite, pe care le puteți viziona mai jos:

 

_______________________________________________________________________________

All equal, all different. In Human Rights we trust

Prezentare proiect

Parteneri

10 decembrie 1948, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite adoptă “Declaraţia Universală a Drepturilor Omului”. Având în vedere faptul că școala noastră este inițiator al proiectului eTwinning, “All equal, all different. In Human Rights we trust”, care se derulează pe parcursul acestui an școlar, cu școli din Italia, Franța, Polonia și Turcia, astăzi a avut loc o campanie de informare și de promovare a acestei inițiative educative cu caracter european. Autori: elevii din grupul țintă al proiectului, 11 oameni minunați din clasa a X-a C: CLAUDIA, ANDREI, SABINA, ERIC, MIRUNA, LIVIA, VLAD, DAVID, ANDREI, DELIA ȘI ANDREEA
Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente


Hit Counter provided by Curio cabinets