Bianca Cristiana Hodoroabă | 26 Octombrie, 2011 la 10:00

Vineri, 28 octombrie, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Botoşani a păşit într-o atmosferă a groazei. Cu mic cu mare elevii au sărbătorit în stil Halloween, atmosfera fiind pe măsura costumaţiilor care au fost diversificate trecând de la clovni, piraţi, samurai la fantome, vrăjitoare şi chiar zombi. Totul s-a desfăşurat în sala de sport a liceului, la activitate participând peste 200 de elevi, de la clasele a V-a până la a XII-a, alături de profesori. Aceştia au fost aşteptaţi la intrare cu bomboane în schimbul clasicei zicale “Trick or treat!”.

Această activitate a fost organizată de noul board al Consiliului Şcolar al Elevilor, aceasta fiind şi prima lor activitate extraşcolară, ei reuşind să se mobilizeze în doar câteva zile. Scopul petrecerii a fost socializarea şi comunicarea între generaţii prin muzică, dans, costume.

”Sărbătorim Halloweenul la nivel de şcoală, toţi elevii s-au deghizat în diferite personaje şi cred că astfel am reuşit să creăm o atmosferă efervescentă, de relaxare”, a declarat Cristina Chiriac, director la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

Pe lângă petrecere s-a organizat si o paradă a costumelor ce s-a finalizat cu o premiere a celor mai bune dintre acestea. „A fost o idee bună, ne-am mobilizat imediat şi de aceea a ieşit o petrecere reuşită”, a declarat Bianca Hodoroabă, preşedinte CŞE.
Lasă un comentariu

Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente


Hit Counter provided by Curio cabinets