Robert Acatincai | 03 Iunie, 2022 la 11:58

 contestatii

Cerere contestații

https://isjbotosani.ro/wp-content/uploads/2022/03/Model_cerere_contestatie_bacalaureat_2022.pdf

REPARTIZARE E.d

REPARTIZARE E.c

REPARTIZARE E.a

_______________________________________

REZULTATE PROBA C

REPARTITIE SCRIS PROBA C

REPARTITIE C SCRIS

REPARTITIE ORAL PROBA C

REPARTITIE PROBA C – ORAL ENGLEZA – 14-16 IUNIE 2022

REPARTITIE PROBA C – ORAL FRANCEZA -16 IUNIE 2022

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR PROBA C

CORP B

În zilele de marți 14 iunie și joi 16 iunie 2022, conform repartizării, proba C (orală), va începe la ora 9,00 în corpul B, sala 1.02. Elevii vor fi prezenți, în sălile de examen, cel târziu la ora 8,30 având asupra lor doar cartea de identitate și elemente de scris cu pastă sau cerneală de culoare albastră.

CORP A

În ziua de miercuri, 15 iunie 2022, proba C, va începe la ora 12,00 în corpul A. Elevii vor fi prezenți, în sălile de examen, cel târziu la ora 11,30 având asupra lor doar cartea de identitate și elemente de scris cu pastă sau cerneală de culoare albastră.

____________________________________

REZULTATE PROBA D

PROBA D  8-9-10 IUNIE 2022

REPARTITIE D

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

PROBA D

În zilele de miercuri, joi și vineri, respectiv 8, 9 și 10 iunie 2022, proba D va începe la ora 13,00. Elevii vor fi prezenți, în sălile de examen, cel târziu la ora 12,30 având asupra lor doar cartea de identitate și elemente de scris cu pastă sau cerneală de culoare albastră.

_________________________________________________________

REZULTATE PROBA A

Proba A (6-8 iunie 2022)

REPARTITIE A COMISIA 1

REPARTITIE A COMISIA 2

REPARTITIE A COMISIA 3

Fiecare elev va avea 10 min pentru sustinerea probei.

Vor fi 3 sali cu cate o comisie.

In fiecare sala vor intra la ora 9:00 – 6 elevi, al saptelea urmand sa intre la ora 09:40

Elevii au obligatia sa fie prezenti cu cel putin 30 min inainte de sustinerea probei.

 

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat să aibă în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Excepţie fac cele prevăzute în mod expres în foaia cu subiectele de examen.

Se interzice candidaților să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea, sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alți candidați/asistenți din centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

Candidații care încalcă regulile menționate anterior sunt eliminați din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceștia ori de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Încălcarea regulilor menționate anterior va fi considerată tentativă de fraudă, iar candidații respectivi nu mai pot participa la probele următoare și sunt declarați “eliminați din examen”, fără posibilitatea recunoașterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Acești candidați nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat. Calculul celor două sesiuni la care candidații “eliminați din examen” nu mai au dreptul de a participa se face fără luarea în considerare a sesiunii speciale a examenului de bacalaureat.

 

 

Informatii Bacalaureat

 
Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente


Hit Counter provided by Curio cabinets