Andrei Avădănei | 19 Ianuarie, 2012 la 5:23

Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Botoșani se bucură de experiența a 125 de ani de activitate, timp în care a reușit să ajungă oportunitatea principală a județului pentru a pune bazele pregătirii ulterioare și a garanta strategia de carieră a celor care aleg să crească prin noi. În tot acest timp CNME s-a bucurat de recunoaștere locală, națională, dar și internațională, atât prin rezultatele obținute de elevi la diverse olimpiade, concursuri și conferințe dar și prin proiectele desfășurate de liceu în țară și în străinătate.

Secolul XXI este secolul vitezei, secolul în care aproape totul se mută pe Internet, mediul ce devine canalul principal de comunicare în orice domeniu. CNME este atent la această tendință și vine în ajutorul elevilor cu o relansare a site-ului oficial al colegiului. Din acest moment, www.lme.ro va deveni unul dintre cele mai importante medii de promovare al elevilor, al proiectelor și al activităților de voluntariat desfășurate în liceu. În același timp va deveni și sursa principală de informare pentru tinerii ce văd Colegiul Național “Mihai Eminescu” ca pe o opțiune pentru viitorul pregătirii lor.

Îmbinând o nuanță de albastru ce face apel la calm, încredere, perfecționism și bunătate cu diverse nuanțe ale celor două non-culori alb și negru combinate, ce sugerează simplitate, seriozitate și inocența, noul site al Colegiului Național “Mihai Eminescu” simbolizează o parte dintre cele mai importante caracteristici ale profesorilor și elevilor noștri.

Proiectul a fost realizat de elevii Andrei Avădănei, Marius Siminiceanu, Dănuț Avădănei cu sprijinul președintelui CȘE, Bianca Cristiana Hodoroabă și coordonați de Cristina Chiriac, director CNME și Liliana Chira, profesor de informatică din cadrul CNME.

Colegiul Național “Mihai Eminescu, Botoșani, este o școală deschisă valorificării potențialelor variate ale tinerilor, în activități de învățare formale și în activități extracurriculare, dezvoltând competențe în spirit civic și democratic.C.N.M.E.formează tinerilor capacitatea și responsabilitatea deciziei privind propria carieră și asigură competențele necesare continuării dezvoltării profesionale în învățământul superior, în țară sau străinătate.C.N.M.E. este o școală în care fiecare elev este îndrumat pe drumul sau de succes , spre competiție și performanță, a declarat Cristina Chiriac, director CNME.

CNME – prin noi, nu vei rata startul reușitei tale în viață!
Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente