17 Ianuarie, 2012 la 8:31

In data de 15.1.2013 Consiliul Scolar al Elevilor al Colegiului National “Mihai Eminescu” Botosani a depus o coroana la statuia acestuia din incinta unitatii de invatamant din partea elevilor pe care ii reprezinta pentru a celebra 163 de ani de la nasterea poetului national.

 

 

 

Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Botoşani, reprezintă o formă de organizare asociativă a elevilor cu un rol important în democratizarea şcolii şi a relaţiilor profesor-elev. Prin intermediul acestui organism, elevii liceului îşi pot alege reprezentanţii, pot formula puncte de vedere şi pot elabora propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şcolare.

Consiliul reprezintă forţa pe care elevii nu o aveau înainte, reprezintă progresul, progres de care trebuie să ne bucurăm. Este important ca elevii să ştie că pot să vorbească liber, să se exprime, să facă un pas în viitor ştiind că pot să fie ei înşişi.

Această organizaţie este formată din elevi aleşi prin vot democratic; elevi ce sunt vocea colegilor lor.
Dreptate, voinţă, dăruire, echilibru, democratie, încredere, egalitate, unitate, lucru in echipa, perseverenţă, schimbare, adevăr, sunt unele dintre virtuţiile pe care consiliul le promovează.
Blogul elevilor și al profesorilor

Simulare Evaluare Nationala, Miercuri 19.02.2014

Programarea pe sali   Accesul in salile de examen se face...

Feb 16
SIMULARI EXAMENE NATIONALE

04_Anexa nr. 1 Calendar 05_Anexa nr. 2 Lista continuturi simulare_EN8_din...

Ian 11

Evenimente


Hit Counter provided by Curio cabinets